Promosi ramadan kareem

instant web: RM300 Je

Play Video

Disclaimer : Saya hanya setup segala setting yang website perlukan, edit content adalah tanggungjawab anda. 
Jangan risau, dengan Elementor Pro yang saya bekalkan, segalanya akan menjadi mudah. InsyaAllah

Apa Anda Akan Dapat?

DOTCOM DOMAIN

Domain merupakan nama kepada website anda. Nilai domain ini berharga RM50.

astra pro

Astra Pro terkenal dengan antara theme yang paling ringan. Astra Pro berharga USD249.

elementor pro

Drag & Drop paling terkenal di kalangan designer. Harganya USD49 setahun

group fb khas

Saya akan cuba menghasilkan tutorial untuk menggunakan website setiap minggu. Tidak ternilai harganya bagi saya.

Nilai keseluruhan hampir RM1300.

Jumlah perlu dibayar hanya RM300.

Anda jimat RM1000

senang saja

Ikut 3 Langkah Mudah

Pilih Design

Pilih domain dan design, anda akan dapat design yang 100% sama dengan apa yang anda pilih.

Buat Pembayaran

Buat pembayaran melalui billplz, saya akan proceed setup website selepas bayaran diluluskan.

Edit Content

Anda dapat edit content sebaik sahaja saya emelkan anda akses website. Dengan menggunakan teknologi drga & drop semua akan jadi simple.

STEP 1 of 3

CHECK DOMAIN

Tahniah jika anda dah ada domain pilihan, sekarang pilih je mana-mana design di bawah. Jangan lupa copy nama design tersebut dan paste semasa pembayaran nanti.

step 2 of 3

BUAT PEMBAYARAn

Saya akan deliver website anda dalam masa 48 jam mengikut hari bekerja.

step 3 of 3

Edit content

Sangat senang nak edit content dalam website anda. Anda akan dimasukkan dalam support group untuk tutorial mingguan.

FAQ

Most frequent questions and answers

Ya, anda boleh edit website ini menggunakan page builder Elementor Pro. Boleh tengok tutorial dekat youtube kalau nak cepat belajar.

Bayaran tahunan hanya RM300. Tiada komitmen bulanan.

Saya sediakan support berbentuk kumpulan. Anda akan dimasukkan ke dalam FB Group untuk tutorial mingguan.

Akses website akan dihantar melalui emel dalam masa 2 hari bekerja.

Pakej ni murah sebab saya tak buat editing dekat website anda, segalanya di hujung jari anda.
Anda bebas untuk buat apa saja pada website anda nanti.

Tiada caj tersembunyi.
Dengan RM300, anda akan dapat 1 website dengan design pilihan anda.

Jika anda minta tolong saya editkan website anda, baru saya kenakan caj tambahan.

Harga akan melambung dalam masa :

Days
Hours
Minutes
Seconds

RM300 >> RM350

Scroll to Top